foto

Nicolas Carpentier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Baisers cachés (TV film)
2014 Příště budu mířit na srdce
2013 Des lendemains qui chantent
Le Sens de l'humour
Le Week-End
2012 Život té druhé
2010 Djinns
Opération 118 318, sévices clients
2008 Jack Says
To jsem já
2007 C'est d'accord
Monsieur Joseph (TV film)

TV seriály

2019 Pátrací oddělení (TV seriál)
Naufrage (S13E10)
2018 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S02E10)
Kapitola devátá (S02E09)
Munch (TV seriál)
Cold Case - Partie 1 (S02E09)
Pot de terre contre pot de fer (S02E08)
Meurtre 2.0 (S02E06)
další epizody (6)
2017 Komisařka Florence (TV seriál)
Záměna (S02E03)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
X-company (TV seriál)
Po katastrofě (S02E01)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
En trompe-l'oeil (S01E05)
X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Kali (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Škola života (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky