foto

Nicolas Carpentier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Baisers cachés (TV film)
2014 La Prochaine Fois je viserai le cœur
2013 Des lendemains qui chantent
Le Sens de l'humour
Le Week-End
2012 Život té druhé
2010 Djinns
Opération 118 318, sévices clients
2008 Jack Says
To jsem já
2007 Monsieur Joseph (TV film)

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S02E10)
Kapitola devátá (S02E09)
Munch (TV seriál)
Cold Case - Partie 1 (S02E09)
Pot de terre contre pot de fer (S02E08)
Meurtre 2.0 (S02E06)
další epizody (6)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
En trompe-l'oeil (S01E05)
X-company (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Kali (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Škola života (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace