foto

Paul Donovan

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Blissestraße
1994 Paint Cans
Život s Billym (TV film)
1993 Tomcat: Dangerous Desires
1992 Buried on Sunday
1989 George's Island
1988 Norman's Awesome Experience
1985 Spása planety
1983 Self Defense
1981 South Pacific 1942

TV seriály

2014 Clay's P.O.V. (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Super Nova (S01E02)
I Worship His Shadow (S01E01)

Dokumentární

1988 Squamish Five, The (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 The Conclave

TV seriály

2014 Clay's P.O.V. (TV seriál)
2002 Lexx (TV seriál)
Yo Way Yo (S04E24)
Lyekka vs. Japan (S04E23)
Trip (S04E22)
další epizody (14)
2001 Lexx (TV seriál)
Magic Baby (S04E10)
Fluff Daddy (S04E09)
Vlad (S04E08)
další epizody (10)
2000 Lexx (TV seriál)
Heaven and Hell (S03E13)
The Beach (S03E12)
Girltown (S03E11)
další epizody (13)
1999 Lexx (TV seriál)
End of the Universe (S02E20)
Brizon (S02E19)
Brigadoom (S02E18)
další epizody (17)
1998 Lexx (TV seriál)
Lyekka (S02E03)
Terminal (S02E02)
Mantrid (S02E01)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Super Nova (S01E02)
I Worship His Shadow (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
Super Nova (S01E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace