foto

Christina Schiewe

  • nar. 16.9.1980 (39 let)
    Brusel, Belgie

Biografie

Christina Schiewe (1980, Brusel, Belgicko) v rokoch 2002 až 2007 študovala na Filmovej akadémii Bádenska-Württemberska v Ludwigsburgu. Doposiaľ nakrútila niekoľko krátkych filmov: Hudobná skúška (Die Musikprobe, 2001), John & Jessi (2002), Plnotučné mlieko (Vollmilch, 2003), Lena (2005) a Ľahký život (Das leichte Leben, 2007). Buď moje dieťa je jej prvým dlhometrážnym filmom.

IFF Bratislava

Režijní filmografie

Filmy

2019 Lotta & der schöne Schein (TV film)
2017 Die Hochzeitsverplaner (TV film)
2016 Weil ich dich liebe (TV film)
2014 Be My Baby (TV film)
2007 Das leichte Leben (studentský film)
2005 Lena (studentský film)

TV seriály

2010 Lotta & … (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Be My Baby (TV film)
2007 Das leichte Leben (studentský film)
2005 Lena (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace