foto

Tarmo Ruubel

  • nar. 19.8.1967 (52 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tali-Ihantala 1944
2000 Pako punaisten päämajasta (TV film)
1999 Sestřička
1998 Kekkonen (studentský film)
1996 Ratapenkan ruusu (studentský film)
1993 Kalliolle kukkulalle (TV film)
1992 Veturimiehet heiluttaa
1991 Iskelmäprinssi
1990 Hyväntekijä (TV film)

TV seriály

2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Rajariitoja (E01)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Muista aina liikenteessä (S03E09)
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1998 Iskelmäprinssi (TV seriál)
Sydänten akatemia (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Blondi tuli taloon (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Näytäpä rakenne (E01)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Unen vanki (E01)

Dokumentární

1991 Technicolormies - a.z.

Host

TV pořady

2000 Marcon kanssa kahden (TV pořad)
1992 Speden spelit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace