foto

Mónika Balsai

  • nar. 13.12.1977 (40 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kincsem
Měsíc Jupitera
2016 Takoví normální vozíčkáři
Škrtič z Martfü
2015 Líza, liščí víla
2014 Bernský vyslanec
2013 Couch Surf
2011 Zrůda
2008 Něco z Ameriky 2
Rövid, de kemény... életem
2007 Emigrant - Všechno je jinak
2001 Csocsó, avagy éljen május elseje!

TV seriály

2018 Válótársak (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2017 Válótársak (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (4)
2016 Válótársak (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (10)
2015 Válótársak (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (13)
2012 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2002 Szeret, nem szeret (TV seriál)
Tea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace