Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo by věřil policistce, která trpí tak závažnými záchvaty paniky, že se bojí vstoupit na jakékoli místo činu, a je proto už více než deset let zavřená v kanceláři? Kdo by věřil svobodné matce, která není schopná splácet hypotéku a vychovávat vzpurnou dospívající dceru? Téhle utrápené ženě totiž ve skutečnosti nikdo nevěří, že odhalila případ sériových vražd. Osobní dramata a tajemné vraždy se odehrávají v současné Budapešti, kde jsou demonstrace rozhněvané nové generace nedílnou součástí předvolebního života, a kde obyvatele stále pronásleduje dávná i nedávná minulost, což vede k utajovaným a příšerným zločinům. Je to město, kde se nic nezdá být upřímné a pravdivé, kromě emočně labilní policistky a její problémové dcery, která se touží dozvědět, kdo je jejím skutečným otcem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

rigby 

všechny recenze uživatele

Na první pohled trochu nenápadný film, ale postupně mě vtahoval stále víc a víc. Nelze mu upřít kouzlo a hloubku, a to hlavně díky hlavní představitelce, která byla opravdu vynikající. Nic zvláštního jsem původně neočekával, ale nakonec se z toho vyklubala nevšední podívaná, na kterou si určitě ještě vzpomenu. A není vyloučeno, že se někdy podívám znovu. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Maďaři.. divně rozvláčná patetická slátanina, která přes veškerou snahu mne nasrat, nějakou záhadou dokázala udržet mou pozornost. Děj má několik rovin,. Za a) ta přiblbá policajtka se rejpe v hovnech, a zároveň se potácí ve svým vnitřním depre světě. Za b) vánek, co z minulosti přináší taje tajemné, vo kterejch se asi nemá co vědět, a za c) vztahy mezi lidmi, např ten polda kolega, co hned jak to jde a dostane metál, pošle vše do hajzlu a vidí jen sám sebe, nebo výbornej ten .. hlavní sráč.. to ale nechci prozrazovat... To vše podbarveno vcelku dobrou muzikou, zajímací kamerovostí, a proloženo těma demoškama. Stejně mě nejvíc bavil ten anarchistickej pan X, páč poslouchal eXploited, a to ve svý době byla fakt pecka=nářez, kterej dokázal natřít prdel kdejakýmu metalopankrokovýmu snažistovi. Vrátíme-li se ovšem zpět k filmu, nutno konstatovat, že na pět koulí to nemá, ale za koule mě to chytlo. ()

Reklama

mh.mail 

všechny recenze uživatele

50% — Ne že by forma přímo zvítězila nad příběhem, ale dost se o to snažila a nakonec to bylo o prsa korejské dívky. Příběh byl zajímavý, ale nebýt té formy, asi by byl film minimálně tak o třetinu kratší. Zpočátku to bylo trochu nepřehledné, být to asijský film, tak bych se v tom, kdo je kdo, asi ztratil úplně, ale s přibývajícím časem se to zlepšilo, i ta zmiňovaná forma už tolik neobtěžovala. Závěr se dá snad považovat za happy end, i když s jednou drobnou kaňkou. Jen tedy mi přijde velmi nepravděpodobné, že by takhle psychicky nemocná žena mohla tak dlouho pracovat u policie a ještě nosit zbraň. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Má to svoju atmosféru a aj príbeh je pútavý. Avšak to pomalé tempo nie vždy prináša vytúžené ovocie. „Chyby“ záveru skúste „ignorovať“! Veľmi dobrá Mónika Balsai. PS.: Film „X“ je ďalším dôkazom toho, že v posledných rokoch Maďarská kinematografie zažíva svoju renesanciu. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

to, že je to iné vidno už od začiatku, kde je obraz dolu hlavou. A vlastne on tak trochu je počas celého filmu nezmyselne opačne asi je to "filmársky dokonalé" má to nápad. Pri kriminálkach vyžadujem aspoň trochu logiky, tu som ju nedostal. Pre mňa sklamanie a to nie kvôli hlavnej predstaviteľke, ale kvôli stavbe tohto príbehu. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama