foto

Mirosław Gronowski

  • nar. 31.3.1946 (73 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Rozmowy o milosci (TV film)
1987 Weryfikacja

TV seriály

2010 Blondynka (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Weryfikacja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace