foto

Sally Osborne

  • nar. 19.9.1952 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Strašidelné líbánky
1977 Inspektor Sweeney
1972 Mutiny on the Buses

TV seriály

1987 Pulaski (TV seriál)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
1982 King's Royal (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
The Prince and the Pauper (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky