foto

Louise Szpindel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 La vie des bêtes (TV film)
2013 Les Lendemains
Mes séances de lutte
2010 Rebecca H. (Return to the Dogs)
2008 Rien dans les poches (TV film)
2007 Dans les cordes
Diablesses, Les (TV film)
2003 Bête du Gévaudan, La (TV film)
Des épaules solides (TV film)
Quelques jours entre nous (TV film)
Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Fleurs de sang
Source des Sarrazins, La (TV film)
Une maison dans la tempête (TV film)

TV seriály

2017 Riviéra (TV seriál)
Elena (S01E05)
2014 Alex Hugo (TV seriál)
La Traque (S01E03)
Comme un oiseau sans aile (S01E02)
La Mort ou la belle vie (S01E01)
2008 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
2001 Žena zákona (TV seriál)
Perfide Albion (S06E02)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace