foto

Steffanie Pitt

  • nar. Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 The Crossing
2000 The Asylum
1990 Býčí oko
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1986 Biggles
1985 Přání smrti 3

TV seriály

1996 Annie's Bar (TV seriál)
Matt's Million (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Kane & Abel (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace