foto

Jari Kettunen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2011 Luonnotar
1999 Kivat sulle, moi (TV film)
1996 Gabriel (TV film)
1992 Hamlet (TV film)

TV seriály

2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1999 Muodollisesti pätevä (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
Sydän, risti ja ankkuri (E16)
Kauppa tai konkurssi! (E15)
Kaapit skandaaleja täynnä! (E14)
další epizody (16)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Laiva jättää uppoavat rotat (E05)
Vain voittaja on sankari (E04)
Suomi ei lopu kehätie ykköseen (E03)
další epizody (5)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2010 Pimeän puolella (TV seriál)
1997 Pre Kalevala

TV pořady

2012 10 kirjaa vallasta (TV pořad)
2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
Suomi-Neidon syntymäpäivät (TV pořad)

Koncert

2007 Estradilla: MeStarat JouluShow (koncert)

Divadelní záznam

2015 Maaseudun tulevaisuus (divadelní záznam)
2014 Luolasto (divadelní záznam)
2013 Neljäs tie (divadelní záznam)
2004 L'enfant et les sortilèges (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

1997 Pre Kalevala

Divadelní záznam

2014 Luolasto (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky