foto

Jari Kettunen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Maaseudun tulevaisuus (divadelní záznam)
2014 Luolasto (divadelní záznam)
2013 Neljäs tie (divadelní záznam)
2011 Luonnotar
2004 L'enfant et les sortilèges (divadelní záznam)
1999 Kivat sulle, moi (TV film)
1996 Gabriel (TV film)
1992 Hamlet (TV film)

TV seriály

2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1999 Muodollisesti pätevä (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2010 Pimeän puolella (TV seriál)
1997 Pre Kalevala

TV pořady

2012 10 kirjaa vallasta (TV pořad)
2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
Suomi-Neidon syntymäpäivät (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Luolasto (divadelní záznam)

Dokumentární

1997 Pre Kalevala

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace