foto

Måns Westfelt

  • nar. 16.7.1928
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 26.2.2015 (86 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zločiny z vášně: Růže, polibky a smrt (TV film)
2012 Kokpit
1999 Magnetisørens femte vinter
1998 Glasblåsarns barn
Lithivm
1995 Vita lögner
1994 Zorn (TV film)
1992 Minnen från Kaldabanan
1991 Agnes Cecilia - en sällsam historia
1989 Terrorns finger (TV film)
1987 Dnes vše, zítra nic (TV film)
1986 Kunglig toalette (TV film)
På liv och död
1981 Kohout
1973 Bouračka (TV film)
1966 Adamsson i Sverige
1957 En drömmares vandring
1954 Herr Arnes penningar
Karin Månsdotter
Simon syndaren
1952 Under södra korset

TV seriály

2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2007 Hjälp! (TV seriál)
2005 Kvalster (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2003 Talismanen (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1997 Kenny Starfighter (TV seriál)
OP7 (TV seriál)
1994 Min vän Percys magiska gymnastikskor (TV seriál)
1993 Macklean (TV seriál)
Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 Kära farmor (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1981 Kallocain (TV seriál)
1976 Raskenové (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky