foto

Sergi Mateu

  • nar. 26.12.1955 (63 let)
    Sabadell, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Agnosia
2007 Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2006 Odtržené děti (TV film)
Última mirada, La
2001 School Killer
1999 Extraños
1998 Frau Rettich, die Czerni und ich
1997 Resultado final
1994 Proč to všechno
Souvenir
1993 La febre d'Or
1992 Largo invierno, El
1991 Viuda del capitán Estrada, La
1990 Boom boom
La telaraña
1989 Estación Central
Nunca estuve en Viena
1988 Barcelonská spojka
1987 Laura, del cielo llega la noche

TV seriály

2010 La Riera (TV seriál)
2008 Serrallonga (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky