foto

Petteri Kaukoranta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rozesmát, nebo zemřít
2015 Královna Kristýna
2011 Jussi Vares: Pavučina smrti
2010 Äiti ei enää keilaa
2006 Linnut (TV film)
Rock'n Roll Never Dies
2005 Hokkasen näköinen nainen (TV film)
2003 Tuulikaappimaa (TV film)
2001 Cyclomania
1997 Lahja (TV film)
Minerva
1995 Muusikon valinta
Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Johanneksen leipäpuu (TV film)
1993 Laihan miehen balladi (studentský film)
1992 Antakaa eläinten nukkua rauhassa (studentský film)

TV seriály

2016 Sekasin (TV seriál)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Pelkkää lihaa (TV seriál)
Silliä kullekin (E06)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
Pankkiryöstö 2/2 (E06)
Pankkiryöstö 1/2 (E05)
1993 Viimeiset siemenperunat (TV seriál)

Dokumentární

2011 Valossa Jouko Lehtola

Režijní filmografie

Dokumentární

2001 Nightwish: From Wishes to Eternity (koncert)

Hudební videoklipy

2002 Nightwish: Bless the Child (hudební videoklip)
2000 Polkupyörällä ajaminen on tarpeellista (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace