Reklama

Reklama

Nightwish: From Wishes to Eternity

(koncert)

Obsahy(1)

DVD vyšlo roku 2001, ale koncert, který je hlavní součástí celého DVD, byl odehrán 29. prosince roku 2000 ve finském městě Tampere. Kromě koncertu From Wishes To Eternity obsahuje také interview s Tarjou a Tuomasem (s každým zvlášť), videoklipy k písním The Carpenter, Sleeping Sun, The Kinslayer a Walking In The Air, fotogalerii a přehled dosavadní diskografie.

Tracklist:
1) The Kinslayer
2) She Is My Sin
3) Deep Silent Complete
4) The Pharaoh Sails To Orion
5) Come Cover Me
6) Wanderlust
7) Instrumental (Crimson Tide/Deep Blue Sea)
8) Swanheart
9) Elvenpath
10) FantasMic Part 3
11) Dead Boy’s Poem
12) Sacrament Of Wilderness
13) Walking In The Air
14) Beauty And The Beast
15) Wishmaster (bublajsa)

(více)

Recenze (40)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Excelentní vystoupení nejlepší kapely na světě!!!!!!!!!!!! Nightwish to je nesmírně melodický heavy/gothic metal s originálním a výjimečným operním zpěvem krásné Tarji.. Lahůdka pro každého rockového fanouška a jejich koncerty jsou vždy nezapomenutelným zážitkem.. Pozn. for Cival: Každý máme právo na vlastní názor,ale moc by mě zajímalo co u tebe není kýčovitý humus "umělče"!!!!!! ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Boli časy, keď som bol do Nightwish-u blázon, a žral som ich každý tón. Avšak po odchode Tarjie môj ošial tak isto upadol. No napriek tomu si tieto "staré" veci nehorázne užívam, či už z reproduktorov ako audio, alebo ako koncert na svojej obrazovke. Všeobecne názory na koncerty, ako aj hodbu, ako aj filmy sú každého subjektívny názor. Netreba sa preto čudovať, že spojenie operného spevu a symphonic-metalu niekomu nevonia. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nightwish znám krátce a facsinuje mě jejich hudba, která mi místy silně připomíná hudbu filmovou. Pravda, musel jsem si nějakou dobu zvykat na Tarjin operní hlas, ale na druhou stranu když jsem se díval na koncert v Sydney, kde už zpívala Anette Olzon, nemělo to šťávu. Zkrátka se symfonickým metalem nemám problém, kór když se na pódiu někdo tolik odváže jako právě Tarja. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Koupil jsem DVD, kouknul a dal pět hvězd. :-) Nightwish poslouchám už dlouho...a tenhle koncert se povedl. Pro mě jednoznačně nejlepší finská power metalová skupina současnosti. S Tarjou to byl nářez...s Anette už to bohužel není ono, ale tak už to chodí. Když odejde zpěvák/zpěvačka, málokdy se pak dá nahradit tak, aby to nepoznamenalo celou kapelu a zůstala zachována stejná kvalita zpěvu. 90% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

From Wishes to Eternity je pro mne nejlepe zaznamenaným koncertem Nightwish, při kterém si Tarja Turunen se svým hlasem pluje v nadpozemských výšinách, daleko pod ní se z otevřeného pekelného poklopu rozléhá řinčení kytar, což obyčejný hudbu milující smrtelník, za nějž se hrdě považuji, může vnímat jako dokonalé souznění odvrácených stran lidské duše. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama