foto

Bobby Roe

  • nar. 15.12.1978 (39 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Houses October Built 2
2014 The Houses October Built
2006 Superman se vrací
2005 Trestná lavice

TV seriály

2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Baseball (S03E08)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Čím blíže (S01E22)
2004 Clubhouse (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)

Dokumentární

2011 The Houses October Built

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lítost (S01E03)
Lítáme v tom (S01E02)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace