foto

Daron Malakian

  • nar. 18.7.1975 (45 let)
    Glendale, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Linkin Park & Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington (koncert)
2014 Linkin Park - KROQ Almost Acoustic Christmas 2014 (koncert)
System Of A Down - KROQ Almost Acoustic Christmas 2014 (koncert)
2013 System Of A Down - koncert 2013 (koncert)
2011 System Of A Down: Rock am Ring 2011 (koncert)
2006 Screamers
2001 We Sold Our Souls for Rock 'n Roll

Hudební videoklipy

2018 Daron Malakian and Scars On Broadway - Lives (hudební videoklip)
2009 Daron Malakian and Scars On Broadway - They Sa (hudební videoklip)
2006 System Of A Down - Lonely Day (hudební videoklip)
2005 System Of A Down - B.Y.O.B. (hudební videoklip)
System Of A Down - Hypnotize (hudební videoklip)
System Of A Down - Question! (hudební videoklip)
2003 System Of A Down - Boom! (hudební videoklip)
2002 System Of A Down - Aerials (hudební videoklip)
2001 System Of A Down - Toxicity (hudební videoklip)
System Of A Down: Chop Suey! (hudební videoklip)
1999 System Of A Down - Sugar (hudební videoklip)
1998 System Of A Down - Spiders (hudební videoklip)
System Of A Down - War? (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2006 System Of A Down - Lonely Day (hudební videoklip)
2005 System Of A Down - B.Y.O.B. (hudební videoklip)
System Of A Down - Hypnotize (hudební videoklip)
System Of A Down - Question! (hudební videoklip)
2003 System Of A Down - Boom! (hudební videoklip)
2002 System Of A Down - Aerials (hudební videoklip)
2001 System Of A Down - Toxicity (hudební videoklip)
System Of A Down: Chop Suey! (hudební videoklip)
1999 System Of A Down - Sugar (hudební videoklip)
1998 System Of A Down - Spiders (hudební videoklip)
System Of A Down - War? (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce