foto

Christopher Menaul

  • nar. 1944

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Another Mother's Son
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2013 Léto v únoru
Podezření pana Whichera: Vražda v Andělské uličce (TV film)
2010 First Night
2007 Saddam's Tribe (TV film)
2006 See No Evil: The Moors Murders (TV film)
2005 Planespotting (TV film)
Secret Smile (TV film)
2004 Patříme k sobě (TV film)
Wall of Silence (TV film)
2003 Stav mysli (TV film)
2000 Sebeobrana (TV film)
1999 Posedlost Ayn Randové
1997 Bright Hair (TV film)
1995 Červencová slavnost
1994 Otčina (TV film)
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)
1990 Dangerous Man: Lawrence After Arabia, A (TV film)
1989 Precious Bane (TV film)
1984 Cry, The (TV film)
1983 Case of the Frightened Lady, The (TV film)

TV seriály

2014 Chasing Shadows (TV seriál)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Dynamite and a Woman (S02E04)
Become Man (S02E03)
2009 Podezřelý (TV seriál)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1989 Nice Work (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 First Night

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 The Big Picture (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace