foto

Louane Emera

  • nar. 26.11.1996 (20 let)
    Hénin-Beaumont, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nos patriotes
Sahara
2016 Louane: Le concert au cinéma (koncert)
2014 Rodinka Belierových

TV seriály

2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lundi en histoires (TV seriál)

TV pořady

2012 Hier encore (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace