foto

Gavin Millar

  • nar. 11.1.1938 (82 let)
    Clydebank, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Albert Schweitzer
2007 Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
2006 Obyčejná žena (TV film)
2002 Ella a její matky (TV film)
O Popelce trochu jinak (TV film)
2000 My Fragile Heart (TV film)
Spoluvina
1998 This Could Be the Last Time (TV film)
1997 Sex & Chocolate (TV film)
1996 Case of Coincidence, A (TV film)
1994 Pat and Margaret (TV film)
1992 My Friend Walter (TV film)
1991 A Murder of Quality (TV film)
1989 Danny, světový šampión (TV film)
1988 Nejnebezpečnější muž na světě
Tidy Endings (TV film)
1987 Scoop (TV film)
1985 Dítě snů
Mr. and Mrs. Edgehill (TV film)
Russian Soldier, The (TV film)
1984 Unfair Exchanges (TV film)
1983 Secrets
Stan's Last Game (TV film)
Weather in the Streets, The (TV film)
1982 Intensive Care (TV film)
1980 Jsi smetana v mé kávě (TV film)
1975 Goodbye (TV film)

TV seriály

2007 Foylova válka (TV seriál)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2006 Foylova válka (TV seriál)
Invaze (S04E01)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
Francouzská finta (S03E01)
1998 Talking Heads 2 (TV seriál)
1996 Crow Road, The (TV seriál)
1995 Belle Époque (TV seriál)
1994 Dwelling Place, The (TV seriál)
1992 Look at It This Way (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)

Dokumentární

1970 Eye Hears, the Ear Sees, The

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky