foto

Christa Mühl

  • nar. 11.6.1947 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Der lange Weg zu Angerer (TV film)
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Franziska (TV film)
1984 Paulines zweites Leben (TV film)
1982 Generalprobe (TV film)
1980 Puppen für die Nacht (TV film)
1979 Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1977 Smrt a zmrtvýchvstání W. Hausmanna (TV film)

TV seriály

2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2001 Die Biester (TV seriál)
1998 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Tote an Loch Neun (E13)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und Elli (E11)
Stubbe und die Killer (E10)
Stubbe und der Geisterpolizist (E09)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das Kind (E07)
Stubbe und die andere Frau (E06)
Stubbe und der Pferdestecher (E05)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbes Hunderttausend (E04)
Stubbes Urlaub (E03)
Stubbe sieht rot (E02)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Fritz Bollmann will nicht angeln (TV seriál)
1979 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Doppelte Buchführung (E63)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Lebenslügen (TV film)
1999 Loď snů - Tahiti (TV film)
1998 Das Traumschiff - Argentinien (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Franziska (TV film)
1984 Paulines zweites Leben (TV film)
1980 Puppen für die Nacht (TV film)
1979 Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1977 Smrt a zmrtvýchvstání W. Hausmanna (TV film)

TV seriály

1997 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und die Killer (E10)
1995 Stefanie (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1975 Feigenblatt für Kuhle Wampe oder Wem gehört die Welt?, Ein (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky