Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

Francik 

všechny recenze uživatele

A to je ta jedna hvězda jen za náhodou spatřenou postavu pacienta-profesora psychologie, který dělá výzkum , jak rychle se nechají lidé vytočit. Jedniý svízel je, že to zkoučí sám a o tom, že se jedná o výzkum neví nikdo, krom něj. Někdo jej zbil a skončil v nemocnici, kde si stihnul znepřátelit všechny jen během cesty na pokoj............ I v takovémto seriálu je občas možné narazit na sympaťáka. Taky sem tam zlkoumám lidi tím, že je popichuji. Nejlépe, pokud je neznám. :-) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nie len v Južnej Amerike, Rumunsku či Turecku sa točia nekonečné podradné telenovely. Občas i nemeckí filmári prispejú svojim dielom. Aj frickovia dokážu vyprodukovať nehorázne primitívnu, nudnú sračku. Jednou z nich je tristošesť dielna kravina "Fur alle Fälle Stefanie", ktorá sa na obrazovkách tuzemských televízií začala objavovať v deväťdesiatých rokoch minulého storočia. Tento seriál z lekárskeho prostredia sa vyznačoval mimoriadne nezáživným scénarom a vskutku otrasnými hereckými výkonmi. Bol to odpad! ()

Reklama

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Další německá zrůdnost!! Pokud Němci zrovna netočí debilní detektivky tak to kompenzují touhle stupiditou na pomezí laciné nemocniční frašky, tuctové romantické telenovely a nezdařilé krimi. Spolu s několika brazilskými telenovelami jeden z mála seriálů, který mě donutil tak rychle přepnout na jiný kanál. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Zase opět a znovu... Normálně bych tomu dal odpad. Na rovinu řečeno, je to strašná kravina. Ale vzhledem k tomu, že v době kdy to poprvé běželo, tak jsem byl hodně malý špunt a tak nějak mě bavilo tohle sledovat. Tedy ne že bych hltal každý díl, ale prostě sledovat jsem to sledoval. Takže abych nebyl za úplného pokrytce, tak tomu tu jednu hvězdu musím uznat. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes sa mi nechce veriť, že v takej vyspelej zemi ako Nemecko mohol niekedy vzniknúť takýto gýčovitý výplach s dialógmi na úrovni juhoamerických telenoviel. Seriál o dobrotivej a vždy usmiatej zdravotnej sestre, ktorá vám dá prvé posledné, pripomína v mnohých ohľadoch budovateľské filmy z 50. rokov. V českej verzii je potom seriál nadabovaný brnenskými dabérmi a to už ide fakt do tuhého. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama