foto

Jari Nissinen

  • nar. 17.7.1964 (53 let)
    Rautavaara, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hrdinové
2013 Láska, soudruhu
2012 Ja saapuu oikea yö
2011 Varasto
2009 Väärät juuret
2008 Bouřlivák
2006 Kodit ja kalusteet (TV film)
2005 Hokkasen näköinen nainen (TV film)
2004 Kiltin yön lahjat (TV film)
Tyhjää ilman Tahvoa (TV film)
2002 Pieniä eroja
Rumble
2001 Klassikko
1999 Rukajärven tie
Sestřička
1998 Maisteri (TV film)
1994 Kalenteri
1993 Matokuningas

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Lähimmäisenrakkaus (E03)
2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Väistöliike (S01E05)
Rikas, rakas, köyhä, varas (S01E02)
2013 Mun ainoot 30 minsaa (TV seriál)
Korjaus (E12)
Päätöksiä (E11)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Moska (TV seriál)
Älä taivaan tähden huuda v****a A-studiossa (E05)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Mälli - tapahtui yhtenä yönä (E01)
Ylikävely (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
Seitsemän (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Rumble

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace