foto

Oula Kitti

  • nar. 1978
    Vantaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tappajan näköinen mies
2015 Královna Kristýna
2014 Päin seinää
2011 Jussi Vares: Smrt panen
2002 Maine (studentský film)
1994 Rosa Was Here
1993 Matokuningas
Virtaset ja Kekkonen

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Mood tape (E04)
Aallonmurtaja (TV seriál)
Veri vetää (S02E01)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
2015 Roba (TV seriál)
Tuoretta verta (S02E03)
Tarjous (S02E01)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 6 (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky