foto

John Friedrich

  • nar. 15.3.1958 (61 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 The Final Terror
1982 Fast-Walking
1980 Malý okruh přátel
Nezaručená zpráva o válce (TV film)
1979 Tuláci
1978 Almost Summer
Forever (TV film)
Thank God It's Friday
1977 Death of Richie, The (TV film)
In the Matter of Karen Ann Quinlan (TV film)
1976 Bittersweet Love
The Boy in the Plastic Bubble (TV film)

TV seriály

1983 Ptáci v trní (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky