foto

Anna Antonova

  • nar. 14.7.1985 (35 let)
    Surgut, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Prizrak
2013 Vot eto ljubov!
2011 Zolotyje něbesa (TV film)
2010 Ljubov v bolšom gorodě 2

TV seriály

2019 Dyldy (TV seriál)
2018 Grand (TV seriál)
2016 Na perekrjostke radosti i gorja (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2012 Maša v zakoně (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Igruški (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
2007 Vorotily (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky