foto

Kaisa Sarkkinen

  • nar. 25.2.1959 (60 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Lottovoittaja (TV film)
2008 Ikkunaprinsessa (studentský film)
2007 Kirkkaat kaakelit (TV film)
2005 Piilopaikka kahdelle (TV film)
2002 Luokkajuhla (TV film)

TV seriály

2019 Pirjo (TV seriál)
Vain pala kakkua (S02E05)
2014 Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
2013 Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Uhka idästä (S04E04)
další epizody (8)
2012 Pirunpelto (TV seriál)
Tummanpuhuvia tunteita (S03E01)
2011 Pirunpelto (TV seriál)
Kohti kuilun reunaa (S02E06)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
Soraa, seksiä ja sopimuksia (S02E03)
další epizody (5)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Kylmän kosketus (TV seriál)
1998 Vain muutaman huijarin tähden (TV seriál)
Kiisken kanssa kalassa (E04)
1993 Jäähyväiset rakkaimmalle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky