foto

Jari Virman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Metsäjätti
2018 Kylkiäinen
Puppet Master
2017 95
Nekonečná cesta
Uspávač
Wendy and The Refugee Neverland
2016 Kláda
Osloboduvanje na Skopje
2015 Lovemilla
Seuraava taso
2014 Back to business (studentský film)
Päin seinää
2013 Noc v betonu
2012 Kulman pojat
Miesten välisiä keskusteluja
2010 Milky Way Is Our Galaxy
2006 Mogadishu Avenue
Tomi
2005 Iltasatu (studentský film)
Piilopaikka kahdelle (TV film)
2001 Řeka
1998 Minäkin rakastan sinua (TV film)

TV seriály

2020 Modernit miehet (TV seriál)
Spermalotto (S02E02)
2019 Hiljaisten palvelijat (TV seriál)
Tuli ei puhdista (E05)
Suru yhdistää (E04)
Japani (E03)
další epizody (5)
Modernit miehet (TV seriál)
Mood tape (S01E04)
Pientä laittoa (TV seriál)
Imekääpä tynkää (E07)
Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua (E04)
Voiko vitutukseen kuolla (E01)
Aallonmurtaja (TV seriál)
Äärirajoilla (S02E09)
Rysän päältä (S02E07)
Oikeusmurha (S02E06)
další epizody (8)
Roba (TV seriál)
Lapsen etu (S04E05)
2018 HasBeen (TV seriál)
Hiki (S01E08)
Ivalo (TV seriál)
Ratamo (TV seriál)
Riidankylväjä (E09)
Liikemies (E04)
Tyttö (E03)
další epizody (4)
2017 Aallonmurtaja (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (8)
Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (10)
2016 Sekasin (TV seriál)
Mustat lesket (TV seriál)
Silminnäkijä (S02E11)
Pippelin muotoinen boli-boli (S02E02)
"Joku haluaa meidät hengiltä" (S02E01)
2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Tuhlaajapojan paluu (E06)
Olet ajatustesi näköinen (E05)
Meidän joukkue (E04)
další epizody (6)
Mustat lesket (TV seriál)
Sodassa ja rakkaudessa (S01E12)
Naismafian kuski (S01E11)
Kaksoiselämää (S01E08)
další epizody (7)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Totta joskus tulevaisuudessa (E03)
Henkipatto (E01)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Kaikki kunnossa (TV seriál)
Purjehdusta (E10)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Tuotto-odotuksia (E10)

Dokumentární

2004 Taatan paha uni

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky