foto

Pier-Luc Funk

  • nar. 5.5.1994 (26 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Flashwood
2019 Matthias a Maxime
2018 Genesis
2017 Sashinka
2015 Deník Aurélie Laflamme - nohama na zemi
Démoni
2014 1987
2013 Vic+Flo viděly medvěda
2008 Bez vraždy za létem

TV seriály

2020 Pour toujours, plus un jour (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Rue King (TV seriál)
2019 Fragile (TV seriál)
La Fin (E10)
Le Malentendu (E09)
Bombe à retardement (E08)
další epizody (10)
2017 Terreur 404 (TV seriál)
Barman (TV seriál)
Pier-Luc Funk (S02E10)
Mémoires vives (TV seriál)
Episode 23 (S05E23)
Episode 22 (S05E22)
Episode 21 (S05E21)
další epizody (23)
2016 Le Chalet (TV seriál)
La Fois où tu m'as dit que tu partais (S02E13)
La Fois où on s'aimait, mais... (S02E12)
La Fois où je voulais tellement pas te faire de la peine (S02E11)
další epizody (13)
2014 Le Chalet (TV seriál)
La Fois sur un million (S01E13)
La Fois où c'était presque comme avant (S01E12)
La Fois où Francis a eu la meilleure note de sa vie (S01E11)
další epizody (13)
Les Beaux Malaises (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky