foto

Audrey Ellis Fox

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gentlemen's Fury
2015 Some Kind of Hate
2014 Alpha House
Bigfoot Wars
Phantom Halo
Pink Zone
2000 Housebound

TV seriály

2017 American Horror Story (TV seriál)
Valerie Solanas Died for Your Sins: Scumbag (S07E07)
2015 Změna hry (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Odpuštění (S16E10)
2013 My Haunted House (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kronika vražd (TV seriál)
Tajemství a legendy hotelů (TV seriál)
2010 Pachateli na stopě (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Catfish: Láska online (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace