foto

Patrycja Durska

  • nar. 24.5.1977 (43 let)
    Poznań, Wielkopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Czarny młyn
2019 The Love Europe Project
2016 Slunce, to slunce mě oslepilo
2014 Paní ze školky
2013 Můj pól
Všechny Matyášovy ženy
2012 Errata
2005 Skaza (TV film)
2001 6 dni Strusia
Poranek kojota
2000 Velké zvíře

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Wycieczka po śmierć (S14E04)
2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Ślad (TV seriál)
Episode 41 (S02E41)
2015 Na dobre i na złe (TV seriál)
Granica bezpieczeństwa (S17E05)
2014 Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nie ma prostych prawd (S05E03)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2013 Lekarze (TV seriál)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Prawo przyczyny i skutku (S03E07)
Rodzicielskie kłopoty (S03E06)
další epizody (9)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nie każdy ma drugą szansę (S01E10)
Ziarnko prawdy (S01E06)
Nowe rozdanie (S01E02)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (6)
2009 Przystań (TV seriál)
Anka (E01)
2007 Magda M. (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 5 (S04E05)
Episode 3 (S04E03)
další epizody (5)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (30)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zaborcza zazdrość (S02E31)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky