foto

Kitty Mattern

  • nar. 28.12.1912
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 14.7.1998 (85 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Tatort - Riedmüller, Vorname Sigi (TV film)
1983 Jarní symfonie
1977 Chinesische Wunder, Das
1976 Tatort - Annoncenmord (TV film)
1972 Die Geisha (TV film)
1971 Chopin-Express (TV film)
Das Feuerwerk (TV film)
1970 Kudammgeschichten (TV film)
1969 Gauner, Gelder und Giraffen (TV film)
Mamsell Nitouche (TV film)
Spion unter der Haube (TV film)
1968 Die Rivalin (TV film)
1964 Der Talisman (TV film)
Glanz und Elend einer großen Karriere (TV film)
Old Shatterhand
1962 Jux will er sich machen, Einen (TV film)
1961 Mrs. Billings' Scheidung (TV film)

TV seriály

1980 Anderland (TV seriál)
1973 Reise nach Mallorca, Die (TV seriál)
1972 Die Pulvermänner (TV seriál)
1968 Hauptstraße Glück (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky