foto

Pierre Lary

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Jument vapeur, La
1974 Přízrak svobody

TV seriály

2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Bratři ve zbrani (S14E05)
1984 Série noire (TV seriál)
Aveugle, que veux-tu? (E02)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Au bout du quai (TV film)
2000 Banquise, La (TV film)
1999 Portrait, Le (TV film)
1997 C'est l'homme de ma vie (TV film)
Ni vue ni connue (TV film)
1992 Ptáčnice (TV film)
1990 Le Lien du sang (TV film)
1982 L'indiscrétion
1981 La Revanche
1980 Aéroport: Charter 2020 (TV film)
1977 Le diable dans la boîte
1965 Pieds dans le plâtre, Les

TV seriály

2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Au bout du quai (TV film)
1999 Portrait, Le (TV film)
1997 C'est l'homme de ma vie (TV film)
Ni vue ni connue (TV film)
1996 Feux de la Saint-Jean, Les (TV film)
1992 Ptáčnice (TV film)
1986 Force du destin, La (TV film)
1982 L'indiscrétion
1981 La Revanche
1980 Aéroport: Charter 2020 (TV film)
1977 Le diable dans la boîte

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky