foto

Francesco Montanari

  • nar. 1984
    Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La volta buona
Regina
2019 Dolceroma
2018 De Cataldo presenta Maigret (TV film)
2017 Le verità
Ovunque tu sarai
2016 Boris Giuliano: Un poliziotto a Palermo (TV film)
In bici senza sella
Sole, cuore, amore
2015 La settima onda
Mala Vita
2014 Un Natale stupefacente

TV seriály

2020 Lovec (TV seriál)
Un Tesoro (S02E08)
L'anno del dragone (S02E07)
Diciannove e cinquanta (S02E06)
další epizody (8)
2019 Medicejové (TV seriál)
Nevinní (S03E04)
Důvěra (S03E03)
Rada deseti (S03E02)
další epizody (4)
2018 Lovec (TV seriál)
Ano, beru (S01E12)
Zrůdy (S01E11)
Terč (S01E10)
další epizody (12)
2010 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (7)
2009 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2019 Luna Italiana
2017 The Italian Jobs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky