foto

Fernando Sánchez Polack

  • nar. 11.8.1920
  • zem. 21.1.1982 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Juanita la Larga (TV film)
1981 Lobo negro, El
1980 Buitres sobre la ciudad
1979 La Sabina
1978 Cabo de vara
Hombre llamado 'Flor de Otońo', Un
Pár dnů z minulosti
1977 Me siento extraña
Más fina que las gallinas
Víkend
1976 Manuela
Secuestro
1975 Erdbeben in Chili (TV film)
Pim, pam, pum... ¡fuego!
Solo ante el Streaking
Síla chtivosti
Velký dům
1974 Cuando los niños vienen de Marsella
1973 Gota de sangre para morir amando, Una
Legenda o rychtáři z Alamedy
Mejor alcalde, el rey, El
Rebelión de las muertas, La
Retorno de Walpurgis, El
Venganza de la momia, La
Verflucht, dies Amerika
1972 Jediná velká láska
La garbanza negra, que en paz descanse...
La semana del asesino
Pancho Villa
Zbojnická válka
1971 Captain Apache
Melancolicas, Las
1970 20,000 dólares por un cadáver
Bosque del lobo, El
Drama žárlivosti
Il trapianto
Mstitel Trinity
1969 Adiós cordera
Homicidios en Chicago
La ley de una raza
Más allá del río Miño
Pagó cara su muerte
Sangre en el ruedo
Tiempos de Chicago
Viaje al vacío
Vzbouřenci
Ángel, El
1968 Dinamita está servida, La
Flamencos, Los
Long-Play
Los subdesarrollados
Stres ve třech
1967 Busca, La
Club de solteros
Crónica de nueve meses
De cuerpo presente
El precio de un hombre
Novios 68
Očarovaná láska
Peppermint frappé
Têtes brûlées, Les
1966 Con el viento solano
Devět dopisů pro Bertu
Hon
Mestizo
Nuevo en esta plaza
Posición avanzada
1965 Búsqueme a esa chica
1964 Due violenti, I
Pláč pro banditu
Pro hrst dolarů
1962 El Balcón de la Luna
1961 La venganza de Don Mendo
1960 Fiel infantería, La
Los económicamente débiles
Trío de damas
1959 Los tramposos

TV seriály

1982 Máscara negra, La (TV seriál)
Ramón y Cajal (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
Modré léto (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1978 Cañas y barro (TV seriál)
El Camino (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Pintores del Prado, Los (TV seriál)
1973 Dálkoví řidiči (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1965 Don Quijote von der Mancha (TV seriál)
Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace