foto

Michał Rolnicki

  • nar. 19.5.1981 (39 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Czarny młyn
2019 Na bank się uda
2018 Outsider
2015 Drzewo i ja
2014 Sblížení
2013 Běž, chlapče, běž
2011 Místnost sebevrahů
2010 Ewa
Krycí jméno Krtek
2009 Miasto z morza
Popiełuszko. Wolność jest w nas
2008 Drzazgi
2007 Braciszek (TV film)
Jutro idziemy do kina (TV film)
2005 Óda na radost
2004 Spam

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Cios w serce (S12E08)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 21 (S01E21)
W rytmie serca (TV seriál)
Rozstanie (S02E06)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przemiana (S15E03)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w muzeum (S06E06)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (10)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Na własnych warunkach (S15E28)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (8)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
Kanał (S05E08)
další epizody (8)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Spadkobiercy (E12)
Podróżnik (E09)
další epizody (8)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Pierwsze uderzenie (E03)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Rodzinny samochód (E07)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Prosto w serce (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
Strážce svědomí (TV seriál)
Ślepa zemsta (E11)
Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Pusykat (S02E11)
Wykradziona tajemnica (S02E10)
další epizody (25)
39 i pół (TV seriál)
Bez trzymanki (S02E06)
Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Wojna i miłość (S02E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powołanie (S02E01)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 3 (S03E03)
Episode 1 (S03E01)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Mamuśki (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (30)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
Episode 95 (E95)
další epizody (70)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Wkręt (E05)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky