foto

Michal Rolnicki

  • nar. 19.5.1981 (37 let)
    Varšava, Mazovské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Autsajder
2015 Drzewo i ja
2014 Sblížení
2013 Běž, chlapče, běž
2011 Místnost sebevrahů
2010 Ewa
Krycí jméno Krtek
2009 Miasto z morza
Popiełuszko. Wolność jest w nas
2008 Drzazgi
2007 Braciszek (TV film)
Jutro idziemy do kina (TV film)
2005 Óda na radost
2004 Spam

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
Kanał (S05E08)
další epizody (8)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Prosto w serce (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
Strážce svědomí (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Wojna i miłość (S02E06)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2007 Mamuśki (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace