foto

Lotta Lehtikari

  • nar. 16.10.1974 (44 let)
    Kouvola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pieniä suuria valheita
Uusi Päivä: Mä voin selittää kaiken (TV film)
2015 Piráti silnic
2011 2B (studentský film)
2007 Lieksa!
Non Profit
2005 FC Venuše
2004 Joensuun Elli
Juoksuhaudantie
Tyhjää ilman Tahvoa (TV film)
2002 Duetto amoroso (TV film)
Kuutamolla
2001 Emmauksen tiellä

TV seriály

2013 #lovemilla (TV seriál)
Nymfit (TV seriál)
Pako (E05)
Solmu (E03)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
další epizody (9)
Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Polttareiden varjolla sabotaasia (S03E11)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
další epizody (6)
2011 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Juhla, Juhannus ja ihana Camilla (S03E06)
Suurten muutosten edessä (S03E05)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
další epizody (6)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Oikeus ja kohtuus (S02E01)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Vapaus (S01E09)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Tuntomerkkeihin sopiva (E03)
Delfiinityttö (E01)
Uudisraivaaja (TV seriál)
Skandaali (E02)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
Ou Nou! (TV seriál)
Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (10)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Salainen agentti (S01E01)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

Fetus (studentský film)

Host

TV pořady

2005 Pimeä puoli (TV pořad)
2002 Elixir Sport (TV pořad)
2001 Soppamies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace