foto

Guillaume Cyr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nový život Paula Sneijdera
2013 Louis Cyr
2011 Laurentie
Marécages
2010 Fatal
2009 Velké horko
2008 Babine
Château en Suède (TV film)
2006 Nos jours heureux

TV seriály

2016 Fatale-Station (TV seriál)
L'Imposteur (TV seriál)
2014 Les Beaux Malaises (TV seriál)
2010 Les rescapés (TV seriál)
2006 Les hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky