foto

Franco Graziosi

  • nar. 10.7.1929 (89 let)
    Macerata, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Velká nádhera
2011 Máme papeže!
2010 Chiaroscuro
2004 Questo amore (TV film)
2001 Chobotnice X (TV film)
2000 La vita cambia (TV film)
1982 Biondina, La (TV film)
1981 Nella città perduta di Sarzana
1978 Il giardino dei ciliegi (TV film)
1977 Antonio Gramsci: i giorni del carcere
Sacco e Vanzetti (TV film)
1976 Al piacere di rivederla
1973 Amigos, Los
1972 Případ Mattei
1971 Hlavu dolů
1970 Na generálův rozkaz
Quel maledetto giorno d'inverno... Django e Sartana all'ultimo
1969 La resa dei conti: Dal gran consiglio al processo di Verona (TV film)
Sierra Maestra
1968 Agamennone (TV film)
1967 Serata con Cesare Pavese (TV film)
1965 Coriolano (TV film)
1963 Il terrorista
1961 Korsičtí bratři
Processo Karamazov (TV film)
Racconti dell'Italia di ieri - L' alfiere nero (TV film)

TV seriály

1992 Chobotnice 6 (TV seriál)
1980 La velia (TV seriál)
1979 Con gli occhi dell'occidente (TV seriál)
1976 Albert e l'uomo nero (TV seriál)
1973 Lungo il fiume e sull'acqua (TV seriál)
1972 Die rote Kapelle (TV seriál)
1970 Cinque giornate di Milano, Le (TV seriál)
1967 Caravaggio (TV seriál)
1961 Il caso Maurizius (TV seriál)
1960 La pisana (TV seriál)

Dokumentární

2009 Il piccolo

TV pořady

1973 Caso Lafarge, II (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace