foto

Vadim Kolganov

  • nar. 17.1.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bagrovyj cvet sněgopada
Veselčaki
2006 Svoloči
Vlkodav z kmene Šedých psů
2004 Countdown
Slušatěl
2003 Kak by ne tak (TV film)

TV seriály

2016 Ključi (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Ochota (S02E11)
Gavajskaja roza (S02E10)
další epizody (12)
2014 Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Zjaťok (S01E12)
Lesnik (S01E11)
Svidětěl (S01E10)
další epizody (12)
Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2003 Svobodnaja ženščina 2 (TV seriál)
2002 Svobodnaja ženščina (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace