foto

František Obžera

  • nar. 20.10.1949 (70 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Blšiak (TV film)
1988 Chlapská dovolenka (TV film)
Krasava (TV film)
1987 Daniela (TV film)
1986 Zatmenie slnka (TV film)
1983 Samej mi je smutno (TV film)

TV seriály

1990 Čo trápi Tomáša (TV seriál)
Rozlúčka (E08)
Prázdniny (E07)
Zoznámenie (E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Milosrdný čas
1975 Chlapské leto (TV film)
Príbeh o Fatime a Omarovi (TV film)
1974 Operácia Raketa (TV film)

TV seriály

1975 Naši synovia (TV seriál)
Nepokojná láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky