foto

Lennart B. Sandelin

  • nar. 5.10.1962 (56 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tapwater Engine
2018 Uppsalakidnappningen
2016 Clank: Legacy
1995 Valkoisia valheita

TV seriály

2016 Jävla klåpare (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Drottningoffret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace