foto

Merete Bostrøm

  • nar. 1967
    Rognan, Nordland, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Staying Alive
2001 Cyclomania
Minä ja Morrison
1999 Nattflykt
Vägen till Lelle
1995 Sirpalesatu (studentský film)

TV seriály

2017 Valkyrien (TV seriál)
SHTF (E08)
Post Mortem (E07)
Blindgjenger (E06)
další epizody (6)
2016 Valkyrien (TV seriál)
Styx (E02)
Undergrunnen (E01)

Kostymérská filmografie

Filmy

2002 Hengittämättä ja nauramatta
2001 Cyclomania
1999 Nattflykt
Vägen till Lelle
1997 Peilikirkas päivä
1995 Lähtö (studentský film)
Sirpalesatu (studentský film)

TV seriály

2004 Fling (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace