foto

Sergej Druzjak

  • nar. 30.4.1985 (35 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tým snů
2018 Sčasťa! Zdorovja!
2017 Rodnoje serdce
2016 Knižnyj pereplet
2014 V poiskach druga
2011 Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)
Vykoupení
Ženich (TV film)
2010 Jolki
Ljubov v bolšom gorodě 2
Slon
2008 Rusiči
2007 1814
Nulevoj kilometr

TV seriály

2018 Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Štolman (E28)
Kňaz (E27)
Aděpty (E26)
další epizody (27)
2015 Džingliki (TV seriál)
Korabl 2 (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Tureckij tranzit (TV seriál)
Vysokaja kuchňa (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
2012 Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
SK (TV seriál)
Tolko ty (TV seriál)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Staň pervym (S05E09)
2005 Doktor Živago (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky