foto

Biff Elliot

  • nar. 26.7.1923
    Lynn, Massachusetts, USA
  • zem. 15.8.2012 (89 let)
    Studio City, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Takový je život
1981 Návrat na Planetu opic (TV film)
1980 Portrait of an Escort (TV film)
1979 Temnota
1977 Beyond Reason
1975 Wild McCullochs, The
1974 Na titulní straně
Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
Wednesday
1973 Steambath (TV film)
This Is a Hijack
Zachraňte tygra
1972 Cool Breeze
1971 Day of the Wolves, The
Kotch
Poslední jízda
1969 The Girl Who Knew Too Much
1966 Blood Bath
Destination Inner Space
The Navy vs. the Night Monsters
1965 Brainstorm
1963 PT 109
1959 Pahorek Pork Chop
Příběh z titulní strany
1958 Torpedo Run
1957 Nepřítel pod hladinou
The True Story of Jesse James
1956 Mezi nebem a peklem
1955 Good Morning, Miss Dove
House of Bamboo
1953 I, the Jury

TV seriály

1986 Starman (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Ďábel v temnotě (S01E26)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Secret File, U.S.A. (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Waterfront (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace