foto

Lauri Tanskanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Levyt ja valokuvat
Láska a hněv
Tulen morsian
2015 Královna Kristýna
Lunastus
Tábor pro dospělé
2013 Rölli ja kultainen avain
2012 Hvězdy nad hlavou
2011 Pystyssä
2009 Levoton rauha (TV film)
2008 Sirkka (studentský film)
Sivutyö (studentský film)
2007 Herkkuperse (studentský film)
2005 Piilopaikka kahdelle (TV film)

TV seriály

2016 Sorjonen (TV seriál)
Vážky (část druhá) (S01E05)
Vážky (část první) (S01E04)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Für immer Dein (E21)
2014 Syke (TV seriál)
Julkinen eläin (S01E08)
Tjockare än vatten (TV seriál)
2013 Mun ainoot 30 minsaa (TV seriál)
Korjaus (E12)
Päätöksiä (E11)
Katoaminen (E10)
další epizody (4)
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky