foto

Robert Knapp

  • nar. 24.2.1924
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 17.5.2001 (77 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Stoolie, The
1970 Letiště
1960 Threat, The
1959 Gunmen from Laredo
1958 Hot Car Girl
Rawhide Trail, The
1957 Outlaw's Son
Tomahawk Trail
Věznice ve Fort Laramie
1956 Jubal
Scandal Incorporated
Screaming Eagles
1955 The Long Gray Line
1954 Silent Raiders
1953 I Love Melvin
Mesa of Lost Women
Žena bližního tvého
1952 Just This Once
Podivné okouzlení
Without Warning
1951 FBI Girl
Fixed Bayonets!
Rogue River

TV seriály

1975 Switch (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace