Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

Šandík odpad!

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, dlouho jsem si myslel, že existence tohoto seriálu je jenom výsledek bavičské nadsázky, protože jsem se o něm nejprve doslechl z nějakého skeče, možná v podání Kaisera s Lábusem nebo České sody... Pak jsem ho ovšem jednou skutečně viděl, a pochopil, že je to ještě šílenější, než si lze vůbec představit... ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně svým způsobem nehorázná prda :DDDDDDDDDDDDDD Člověk, který shlédl kompletně celý tento seriál, myslím všechny epizody, je u mě mástr a má moje osobní uznání. MImochodem nebýt tohodle nikdy nevzniknou dokonalá seriálová reakce 90. let jménem Twin Peaks (btw. Ray Wise mezi herci mluví za vše :))) ). A je prdel vůbec sledovat herce, kteří tímto "mistrovským" seriálovým opusem prošli. :)))))))))) Třeba tohle je jedním z míst, kde udělala "hvězdnou" kariéru naše česká hollywoodská star Eva Jeníčková :DDD ()

Reklama

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Ztělesnění demence v gigantických rozměrech. Čas od času jsem přepnul na Novu, kde tuto slátaninu hráli. Celý díl jsem ale viděl pouze jeden. Šlo zde o to, že se jakási žena chystala otevřít krabičku, kde měla nalézt klíč ke své minulosti či co. O druhou dějovou linii se starali svatebčané, kteří nervózně popocházeli po obřadní síni (z toho jsem usoudil, že ženich před nějakými padesáti díly opustil sál). Za celý tento mrzký díl se děj neposunul absolutně nikam. Seriál je k tomu opatřen naprosto hnusným dabingem, pod kterým je navíc slyšet původní zvuková stopa, takže je TAK JDE ČAS ukázkovým příkladem odpadu. (59.) ()

lardko 

všechny recenze uživatele

246 Nudných dílů. Neříkám že jsem viděl všechny , to bych asi nedal ... , ale pochybuji že byl aspoň jeden celý díl dobrý. Jedna hvězdička za pár dobrých / nešpatných scén. Ale jinak je to opravdu blbost na kterou se nedá koukat ! I když se našlo 24 fanoušků ......... Velké překvapení............ Je spousta telenovel , který jsou 100x lepší , a mají třeba jen 1 fanouška. Neříkám že bych byfanda telenovel..... ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodila na ZŠ, tak jsem na tom byla závislá - porevoluční období a odpoledne nic jiného nedávali (bídné vysvětlení). Tohle a Santa Barbara. Na gymplu jsem to naštěstí už nestíhala a asi jsem i trochu dospěla... Hvězdička za to, že jsem se dívala, ale nechápu, jak jsem mohla. Ještě teď se stydím... ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)
  • Jubilejní 10 000. epizoda byla odvysílána 21. února 2005. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama