foto

Marianne Anska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dokážu tvou nevinu (TV film)
2004 Filles du calendrier sur scène, Les (TV film)
2002 Filles du calendrier, Les (TV film)
2000 Le bimillionnaire (TV film)
1998 Danger d'aimer, Le (TV film)
1995 Francouzský polibek
1992 Výstražné znamení

TV seriály

2006 Korsický klan (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Neznámá ze silnice (S09E04)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
Quatre pour un loyer (TV seriál)
1992 Chien et chat (TV seriál)
Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1988 Allô, tu m'aimes (TV seriál)
1987 Le Gerfaut (TV seriál)
1986 Tiroir secret, Le (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)

Dokumentární

2012 Serge Gainsbourg - Přišel jsem vám říct

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky