foto

Georgij Štil

  • nar. 4.3.1932 (88 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kuda těčjot more
2011 Realnaja skazka
2005 Lopuchi
2001 Poka ja ně umer (TV film)
1999 Choču v ťjurmu
1997 Upyr
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Klasnaja dama
1994 Confidences à un inconnu
1992 Děrevňa Chljupovo vychodit iz Sojuza
1991 Blázni
Bolotnaja street, ili Sredstvo protiv sexa
Moj lučšij drug, general Vasilij, syn Iosifa
1987 Piter Pen (TV film)
1986 Zlovrednoje voskreseně
1985 Снегурочку вызывали? (TV film)
1984 Přišel Bumbo
1983 Strž
Utro bez otmetok
1982 Bez příčiny
Gribnoj dožd'
Ostrov pokladů (TV film)
Skvoz ogoň
1981 Istorija odnoj ljubvi (TV film)
Opasnyj vozrast (TV film)
Staňte se mým mužem
1980 Po dannym ugolovnogo rozyska
1979 Císařovy nové šaty
Sibiriáda
Tři muži ve člunu a pes (TV film)
1978 Chanuma (TV film)
Zpětná vazba
Šel pes po klavíru
1976 Meňa eto ne kasajetsja
1975 Dobrodružství Máši a Víti
Neznámý následník
Odinnadcať naděžd
1973 A vy ljubili kogda nibuď?
Otkrytaja kniga
1972 Princ i niščij (TV film)
Učitel zpěvu
1971 Dauria
Dostojanije respubliki
Rasskaži mně o sebje
1970 Doroga na Rjubecal
Štěstí pro Annu
1968 Dávno, dávno tomu
Intervencija
1967 Žeňa, Ženěčka a 'Kaťuša'
1966 12 stuljev (TV film)
Dolgaja sčastlivaja žizň
1965 Idu na grozu
Maskovaný hrdina
Na odnoj planetě
Pojezd miloserdija
1964 Donskaja pověsť
1963 Den štěstí
Dvorní zpěvačka

TV seriály

2017 Celitěl (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dochodnoje mesto (S15E30)
Oplata po sčetam (S15E28)
2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Ljubovnicy lorda Maulbreja (E04)
Šaman (TV seriál)
Vorošilovskij strelok (S02E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dožiť do premery (S13E18)
Mečta (S13E17)
Dom s prividěnijami (S13E16)
další epizody (16)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kljukvenniki (S12E36)
Děmbel (S12E35)
Zasada (S12E34)
další epizody (36)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
Krasnyj strelok (S11E29)
další epizody (42)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
další epizody (4)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Luna v zenite (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Mistr a Markétka (TV seriál)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krajnije obstojatělstva (S05E18)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ochota na krys (S01E23)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)
1975 Na vsju ostavšujusja žizň... (TV seriál)
Strogovy (TV seriál)
1974 Poslední léto dětství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky